Keahlian

Team #MommyKuyusSarawak tengah mencari individu yang berminat menjana pendapatan 3 angka bersama-sama

5 Sebab sertai Team Slymochoco #MommyKuyus

NO 1 :

Tak perlu risau sangat stok tak terjual. Sebab Team #MommyKuyus sentiasa berbagi pelanggan. Jika anda menjadi agen MommyKuyus, MommyKuyus akan mengutamakan anda untuk menjual stok anda kepada pelanggan di kawasan anda. Walaupun sebenarnya, itu pelanggan #MommyKuyus.

Namun begitu, anda harus tetap berusaha menjual stok anda sendiri juga. Jika ada pelanggan dari MommyKuyus itu bonus ya💞

NO 2:

Kawalan Harga. Semua dropship, agen dan stokis menjual kepada pelanggan dengan harga yang sama. Jadi Team #MommyKuyus tidak ada main suka-suka buang harga ya.

No 3:

#MommyKuyus buat FREE POSTAGE ke seluruh Sarawak. Untuk pelanggan, dropship dan agen. Mommy kuyus bagi awak FREE POSTAGE supaya awak boleh bagi kemudahan FREE POSTAGE kepada pelanggan awak. Coolkan!

No 4:

Bahan marketing dan iklan. Testimoni produk bersepah. Tak adalah kita serba salah nak naik posting yang samakan. Bahan iklan turut disediakan adalah dalam bentuk video dan gambar grafik.

No 5:

Group Agen. Ada apa-apa isu atau masalah. Kita ada group support yang sedia membantu anda bila-bila masa

Testimoni Peniaga Slymochoco

MISS ERINA – STOKIS SELANGOR & SARAWAK

Masa nak buat keputusan jadi stokis Slymochoco ini memang struggle. Sebab nak keluarkan RM5.4k sebagai modal bukan mudah. Lebih-lebih time tu tengah pregnant. Tapi sekarang bila fikir balik. Keputusan saya untuk menjadi stokis untuk Sarawak & Selangor adalah keputusan yang terbijak pernah saya buat. Mesti kau orang terfikir macam mana saya boleh jadi stokis untuk 2 negeri ini kan👻. Ini kerana saya selalu balik ke Sarawak dan sementara saya memiliki perniagaan di Selangor.

Susah ke jual Slymochoco??

Big No! Sebab kita dah ada banyak testimoni pelanggan berjaya.